søndag den 20. september 2015

Færdigt arbejde

Jeg er såmænd blevet færdig med endnu et sjal.Det hedder Yokohama, og det er Ann Thomsen, der er mester for den gode og meget grundige opskrift i både ord og diagrammer. Opskriften er ganske gratis - tak for det!

Jeg strikkede sjalet i Rowan Purelife Revive, der er et genbrugsgarn i silke, bomuld og viscose. Det er et ret kraftigt og absolut uelastisk garn, og jeg strikkede på pinde nr. 6.

Det er ikke et sjal, der er vanskeligt at strikke, men helt begynder er det heller ikke. Desuden er det meget let at justere størrelsen.

Jeg er meget tilfreds med resultatet og især med det flotte fald. Jeg brugte knap 300 g garn. Jeg havde 500 g, så der er en god portion tilbage, som jeg p.t. ikke har nogen planer for, men det kommer nok.

4 kommentarer:

Ellen sagde ...

Det er flot - jeg kan godt lide det mønster.

eKirsten sagde ...

Det kan jeg også, og jeg kunne også godt lide at strikke det. Oven i købet er mønsteret ganske gratis.

Den gamle krage sagde ...

Fint sjal og et spændende garn.
Jeg har erkendt at jeg ikke er meget for at bruge sjaler og prøver at begrænse strikkeriet af netop sådanne. Svært, for jeg elsker at falde for netop sjaler!

eKirsten sagde ...

Jeg kan faktisk godt lide at bruge sjaler, men anledningen er der ikke ret tit. Jeg overvejer stærkt at gå over til det, de engelsksprogede kalder shawlettes (dansk ord: skuldersjal???), for de kan også bruges som en slags tærklæde.
Men i det hele taget er det problematisk med strik til mig selv, for jeg kan faktisk ikke lide at gå i ret meget af det. Det er noget af et dilemma.