mandag den 8. januar 2018

Ugens træ - uge 1

Jeg er ret vild med træer og har i flere år haft planer om, at jeg ville have et "Ugens træ" som fast indslag på bloggen.

Nu skal det være, også selv om jeg ikke helt nåede af få indlægget med i uge 1. Billedet blev i hvert fald taget i uge 1, nemlig i det flotte vejr i går.


Egentlig havde jeg et andet træ i tankerne, men jeg kunne ikke stå for dette blomstrende træ på Sankt Knuds Torv i Århus, da vi kom ud fra årets første operabio.

Jeg vil helst vide, hvad et er for et træ, jeg viser, men jeg er ikke specielt god til at kende træerne om vinteren, så måske kan det komme til at knibe. Lidt søgen på nettet gør mig dog ret sikker på, at det er VINTERKIRSEBÆR, der blomstrer midt inde i byen. Man kan da ikke undgå at blive glad af at se på sådan et.

For resten er det også noget flot murværk i huset bagved.

4 kommentarer:

Ellen sagde ...

Enig: Både træ og murværk er smukke.
Jeg glæder mig til dine træer - som du sikkert ved, har jeg noget med nøgne træer, og selv om dagens træ ikke er helt nøgent, tæller det alligevel med i kategorien.

Mosekonen sagde ...

Herligt billede og jeg vil også glæde mig til at følge dine indlæg om træer.
Godaften hilsen fra en gammel trækrammer

eKirsten sagde ...

Jeg er selv lidt i tvivl om, om jeg faktisk kan finde et godt træ til hver uge. Jeg bor jo trods alt i et byområde.

Mosekonen sagde ...

Heldigvis ser alle træerne ikke ud på samme måde hele året. Så pyt med ( synes jeg ), at du evt deler billede af samme træ i dets årstidsklæder