lørdag den 3. maj 2014

Savle, savle

Det havde jeg godt nok ikke troet for bare et års tid siden - at jeg skulle bruge en masse penge på at importere et strikkeblad fra USA.

Men nu har jeg gjort det. For lidt tid siden så jeg på Ravelry indtil flere modeller, som jeg syntes godt om, i det samme blad.

Jeg forsøgte at finde det til salg her i landet eller bare lidt nærmere fra end selveste USA, men uden held. Så gik jeg til biddet (og dankortet) og bestilte det fra den anden side af dammen.

I dag kom mit blad, og det er lækkert. Der er adskillige modeller, jeg kunne tænke mig at gå i gang med. Bare jeg nu har noget velegnet garn i lageret.


Det bliver spændende at komme i gang. Den lyse model er en af dem, jeg har i kikkerten. Dog med en anden ærmefacon. Jeg har vist for meget mormorarme (uha, uha!!!) til at modellens ærmer er flatterende.

Hvis nogen kender en dansk garn/strikkebutik, der er leveringsdygtig i dette eller andre blade fra det store udland, hører jeg gerne om det.

6 kommentarer:

Lene LN fra Tyskland sagde ...

Hihi, lige netop den udgave har jeg ogsaa köbt. Digital over Interweave shop. Saa flotte "ting"! Vi kan da bare tage en t-shirt under, saa kan man ikke se vores mormorarme :-) Det vil jeg göre. Köbte egentlig kun bladet pga et mönster: Six Point Tee. Det ER da en anderledes halsudskäring :-)

eKirsten sagde ...

Ja, den halsudskæring er god. I det hele taget er der mange detaljer, man kan bruge også på andre modeller - men nok ikke lige den hals, den skal vist laves i sammenhæng.
Jeg tror, der er mindst 7 modeller, jeg kunne tænke mig at lave. Jeg skal bare have et nyt klædeskab så.

Birgitte Kaae sagde ...

Det blad må jeg vist se ved lejlighed ;-)

eKirsten sagde ...

Jeg tror også, der er nogle af modellerne, du godt ville kunne lide, Birgitte.

Rie Sauer sagde ...

Ja hold da op nogle lækre modeller. Jeg har set, at man kan downloade magasinet.
God strikkelyst.
Kh. Rie

eKirsten sagde ...

Ja, jeg så også, at man kunne downloade, men ville gerne lige prøve at have bladet i hænderne. I hvert fald denne første gang :-)