torsdag den 6. december 2012

Småt strik

Dress for a 3 years old girlDenne lille tunika eller kjole var en fornøjelse at strikke. Det er Rasmilla, der har designet kjolen med fine detaljer.

Opskriften er klar og gennemarbejdet, og jeg synes, resultatet er blevet rigtig godt.

Kjolen blev købt som kit, så den er blevet strikket i det "originale" garn, nemlig Rasmillas Luksusgarn i uld og silke og Rasmillas Yndlingsgarn i en uld/bomuld blanding til de kulørte striber og knopper. Begge garner var rare at arbejde med.

Jeg tror, jeg vil strikke den model igen. Måske i en anden farvesammensætning, men det skal i hvert fald være Rasmillas garner.

Trøjen med hulmønster har jeg også strikket i en uld/bomuld blanding, CottonWool fra Gepard, og det er også et dejligt garn, som jeg gerne vil strikke mere af.

Jeg tror nok, størrelsen er 9-12 måneder, og der blev brugt nøjagtig 3 nøgler.

De små pulsvarmere er også fra et kit, som jeg købte hos BøgeDesign på den kreative messe i Fredericia.

Garnet er Artesano 4 Ply, et superblødt alpacagarn. Jeg har somme tider varmerne på, når jeg sidder og strikker, og de giver en behagelig varme, men faktisk synes jeg også, de kradser en lille bitte smule, selv om de er så bløde, så bløde. Jeg er vist ikke så gode venner med alpacagarnernes løse, lange hår - men søde er de da.

Jeg er faktisk også blevet færdig med min silkebluse. Der skete bare det, at den voksede rigtig meget - især i længden, da jeg vaskede den. Så er det jo et held, at den er strikket opppefra og ned, for så er det rimeligt let at få taget et stykke både af bulle og af ærmer. Jeg har bare ikke fået det gjort endnu.

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hej Kirsten.
Ja, den er rigtig sød, den lille kjole fra Rasmilla. Jeg har strikket en til mit barnebarn Mathilde.
Kh. Rie

eKirsten sagde ...

Sjovt at vi har lavet den samme model. Der var ret mange tråde at hefte, synes du ikke? Men det var jo nødvendigt.