tirsdag den 15. december 2009

Mit gule tørklæde

Jeg er ikke så gode venner med vinterens tøj-farver, især ikke når det drejer sig om overtøj. Gråt, brunt, beige og især sort, sort, sort. Det er udvalget i min størrelse (=for stor). Ikke opmuntrende for en som mig, der elsker farver.

For nogle år siden havde jeg en cognacfarvet uldfrakke, som jeg elskede. Den blev slidt op, og i foråret blev den smidt ud under gråd og tænders gnidsel - næsten.

Nu har jeg en vinrød jakke, som jeg faktisk også er ret glad for, samt en sort uldjakke. For at live den op syede jeg for nogle år siden forskelligt-farvede knapper i. Siden er det ligefrem blevet moderne med knapper i mange kulører, men det kan trods alt ikke skjule, at jakken er sort.

Så er det godt, at jeg har et tørklæde i en glad, gul farve til at sætte kulør på. Jeg fandt det i Berlin i sommer. Oven i købet i en lækker silkeblanding og til næsten ingen penge. Når jeg så også ifører mig mine pink/gule Eject-sko samt mine gule handsker, så ser det trods alt ikke så slemt ud.

Jeg bliver dog nok nødt til at finde mere vinteregnet tilbehør frem til de kommende dage, hvis meteorologerne får ret i deres vintervejrs-forudsigelser. Den tid, den sorg!

1 kommentar:

Irene sagde ...

Supersmukt tørklæde og seje sko:-)