lørdag den 1. oktober 2022

Årets Fanøferie


Igen i år var vi to uger på Fanø i september, og vi fik mange flotte september-himle. Det lyder helt forkert med "himle", men det må være det, det hedder. Faktisk har jeg glemt, hvor ovenstående billede er taget, men jeg tror, det var på nordøen.

Hvor er det dog dejligt at være af sted i to uger. Når man kun har en enkelt uge, går der uforholdsmæssig megen tid med at pakke og køre til og fra. Vi vil nok i fremtiden enten vælge to uger eller de helt korte ferier med bare én eller to overnatninger og opvartning i alle ender og kanter.

Men det var septembers himle, vi kom fra. Her kommer endnu én:


Vi er ved Hønen nær Sønderho. Der traf vi noget af Sønderho Gårdbutiks langhornskvæg, blandt andet en meget ung kalv, som det meste af tiden arbejdede på at blive større. Han var kun et par uger gammel, fik vi senere at vide i gårdbutikken. I horisonten til venstre kan man skimte Sønderho Havn.

Til sidst en noget anderledes morgenhimmel over Esbjerg:


Annett og jeg var tidligt oppe, fordi Annett skulle en tur til fastlandet. Jeg kørte med ned til færgen og så solen bryde frem. Det blev faktisk godt vejr efter et par timer, og på hele ferien blev vi vejrmæssigt forkælet. Faktisk spiste vi vist nok frokost udendørs alle dage bortset fra en enkelt.

3 kommentarer:

Ellen sagde ...

Det meste af september har været aldeles fantastisk i år, synes jeg.
Vi kom hjem fra Bornholm efter en uge med sol fra morgen til aften, og det er ikke tit, man kan sige sådan om en uge sidste i september.
Du har taget nogle meget flotte himmelbilleder - vi kiggede også meget på skyer derovre. Det er ret fascinerende.

conny sagde ...

Du har virkelig fanget nogle flotte himle.
Og du har fat i noget med at vælge to uger til en ferie. Man skal virkelig gøre sig umage for at undgå følelsen af, at nu er der kun tre, to, en dag tilbage og arbejde for at gøre hver dag til en god feriedag uden tanke på, at ferien snart er slut.

eKirsten sagde ...

Conny, ja, det er nøjagtig sådan, det er. Når man har to uger, er det ikke nær så slemt at skulle hjem igen. Faktisk kan man glæde sig en lille smule til, at det bliver hverdag igen, jvf Dan Turell.
Jeg skal heller ikke - i modsætning til når jeg kun har været væk en enkelt uge - straks planlægge næste ferie, når jeg kommer hjem.