torsdag den 17. oktober 2019

Strik og drik

Man kan unægtelig strikke i mange sammenhænge inklusiv i mange biografer, hvor der arrangeres strikkebio. Det har jeg aldrig prøvet, men nu har jeg været til strik med ginsmagning.


Det var Tøndering Strik, der stod for det usædvanlige arrangement. Vi var vel omkring 40 strikkere, deriblandt flere mænd end sædvanligt, når det drejer sig om strik. Sjovt nok havde de fleste af dem glemt strikketøjet hjemme, men i hvert fald én var i gang med, ikke at strikke men at hækle.

Alle med eller uden håndarbejde smagte ginnerne fra det ret nye Tranum Mølle Destilleri. Der var fire forskellige, og vi smagte dem alle plus forskellige drinks med ginnerne som basis. Jeg kunne især godt lide de mest traditionelle, der hedder Trinity og Scuttlebutt - den flotte blå på billedet. De mere krydrede, Botanic og Spicy, havde tydeligvis mange fans, men der var for meget lakridssmag i dem for mig.

Det gik for resten meget fint med at strikke og drikke samtidig. Det kunne da godt blive en ny trend :)

På Fanø strikkede vi også i usædvanlige omgivelser, nemlig da vi var til koncert i Sønderho Kirke:


Fanø-orkestret, der spillede, hedder normalt Mellem2gavle, men et enkelt medlem kunne ikke være med denne aften, så det havde til lejligheden skiftet navn til Mellem2pinde. De spillede en herlig blanding af traditionel - primært fanøbaseret - musik, jazz, cajun med mere.

Ligesom til strik & gin var der totalt udsolgt.

1 kommentar:

Ellen sagde ...

Sjov ide - og ret morsomt med det store mandefremmøde :-)
Det der med at strikke og drikke samtidig har jeg skam præsteret i mange år ;-)