lørdag den 5. oktober 2019

Årets Fanø-september-ferie

Det er godt nok et stykke tid siden, vi kom hjem, men kort tid efter hjemkomsten startede VM i atletik, og så var der ikke megen tid til også at blogge.

Det matchende papkrus er fra den mobile kaffevogn i Nordby

I år brugte vi ikke så megen tid på selve strikkefestivalen, som vi somme tider har gjort. Til gengæld fik vi strikket (og snakket) rigtig meget, både i sommerhuset, hvor vejret tit var så godt, at vi strikkede ude på terrassen, og andre steder. Sjovt nok strikkede vi, som det ses på billedet, alle i lyserødt. Blandt andet.

Vi fik også gået nogle ture. I området omkring sommerhuset kiggede vi blandt andet på de mange stråtage. Vores interesse for stråtækning er øget i væsentlig grad, efter at nogle af vores venners datter er kommet i lære som tækkemand.


Dette billede af et stråtækt sommerhus med fine detaljer i tækningen er med speciel hilsen til LF.

Vi havde godt vejr næsten hele tiden, dog var der tit dis om morgenen. Blandt andet den morgen, hvor jeg gik tur ved golfbanen. Fanø er smuk i disen, synes jeg.


Vi opholdt os også meget i Nordby, hvor vi kiggede efter katte og frekventerede de gode spisesteder.

Stærene havde indtaget byen, og overalt kunne man høre deres livlige kvidren.

Man kunne bare slå sig ned på en bænk, finde strikketøjet frem og lytte til koncerten. Så bliver det ikke meget bedre.

Sjovt nok var der ikke mange stære i Sønderho i år, og vi hilste heller ikke på nogen katte der, men det gjorde vi andre steder. Det vender jeg tilbage til.


2 kommentarer:

Ellen sagde ...

Det ligger simpelthen fast hvert år, at I tager til Fanø?
Det var også sjovt at se, synes jeg, men jeg har ikke behov for det hvert år :-) - jeg kommer også bare til at bruge en masse penge på noget, jeg i virkeligheden ikke har brug for ...

KIrsten sagde ...

Så lang tid vi har mulighed for at låne sommerhuset, tager vi nok af sted, men det er mindst lige så meget for Fanøs skyld som for festivalens. Og ikke mindst fordi vi har det så godt sammen.