mandag den 22. april 2019

P er for Plantage Påskeæg, Påskefrokost og ...Pjuske


Aldrig har jeg ejet så stor en æske chokolade før. Jeg har vundet den i Peter Beiers påskekonkurrence, og som det ses, ligger påskeæggene tæt. Selve æsken er lavet af bananblade som de øvrige æsker i Plantage serien. Så P er for Plantage Påskeæg fra Peter Beier.

Jeg er nu også en trofast kunde i deres forretning her i byen. Jeg er lidt afhængig af deres 88% chokolade fra Hispaniola, og deres påskeæg er de bedste, jeg kender. Jeg havde selv investeret i nogle af de mindste, for jeg havde da ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg ville vinde i konkurrencen. Men denne gang var det mig, der blev Lykkens PamPåskefis.

P er også for Påskefrokost. Det er ikke noget, jeg sædvanligvis beskæftiger mig med, men i år havde Dorthe inviteret nogle af vennerne og mig på Früd (som i denne forbindelse burde have heddet noget med P, men det gør den altså ikke. Men F og P ligger i det mindste lydmæssigt tæt på hinanden). Hun kender stedet, fordi hun går til sang i bygningen, der ligger i forbindelse med et lokalcenter.


Frokosten bestod af en masse fisk, kylling, lam og to franske oste. Traditionelt og så alligevel ikke. Det smagte godt altsammen, og vi kommer nok på Früd igen.

Og endelig er P naturligvis for Pjuske. Han er inde/udekat, men mest inde, for selv om vejret har været så dejligt, vil han først ud i skumringen. Om dagen er det vigtigere at snakke og kæle og bare være sammen, men i formiddags fik jeg lokket ham udendørs for en kort bemærkning. Han er bare så fotogen, og jeg har taget et hav af billeder.


4 kommentarer:

Annett sagde ...

Hold da op, hvor heldig kan man være. Tillykke, ved du sætter pris på god chokolade

eKirsten sagde ...

Ja, det er vildt, ikke? Du kan måske nå at være med til at nyde indholdet, jeg er ikke startet på det endnu.

Ellen sagde ...

Åhh, misundelse - jeg ELSKER chokolade, men det er nok godt, at jeg ikke vandt sådanne herligheder - mit taljemål har bestemt ikke godt af det, men det ser ualmindelig lækkert ud.

eKirsten sagde ...

Det har mit taljemål så sandelig heller ikke, men æsken er jo i høj grad delbar.