fredag den 25. maj 2018

Gæt hvor jeg var i går...


Svaret er: På brovandring på Lillebæltsbroen. Sammen med Yrsa, der var ingen andre, sådan en brovandring kunne friste.

Vi har haft planer om det i flere år, så nu, hvor vejret var så dejligt, skulle det være. Og vejret var perfekt, og det var turen også. Jeg var inden lidt ærgerlig over, at broen var lukket for biler, men det viste sig at være en fordel, for vi kunne meget bedre høre, hvad vores dygtige guide fortalte. Til gengæld kørte der flere tog, også godstog, og vi kunne godt mærke, at broen rystede, når de passerede.

Vi kunne selvfølgelig se vidt omkring. Til Skamlingsbanken i syd og Juelsminde i nord, og i bæltet så vi både en sæl og et marsvin. Og en masse små motorbåde, der havde deres hyr med den stærke strøm.


Vi var kun 7 på holdet. Det gav mere tid til snak, når der ikke var så mange, der skulle have instrukser og have tjekket deres udstyr og så videre.

Man går allerøverst på broen efter at have forceret en del trapper og lejdere. Selve det at gå så højt oppe gav ikke så meget sug i maven, som jeg havde forventet, men lejderne var hverken Yrsa eller jeg helt glade for. Vi blev dog bedre til dem allerede anden gang, de skulle forceres

Billederne har vores guide taget. Af åbenlyse årsager må man ikke have nogen som helst løsdele bortset fra briller med. Billderne er inkluderet i prisen og ligger til gratis download på brovandringens hjemmeside.

Egentlig savnede jeg ikke kameraet. Der var så meget at se på, og det var fint for en gangs skyld ikke at skulle betragte det hele gennem en linse.

En herlig tur og en stor oplevelse!

3 kommentarer:

Pia sagde ...

Jeg glæder mig til det bliver vores tur. Vi fik et gavekort i julegave af datteren, og i går fik vi bestilt turen.

Ellen sagde ...

Jeg forstår ikke helt det med brillerne ... hvordan downloader man sådan et par? Eller roder jeg to ting sammen?
Jeg kunne godt tænke mig den tur, men det er ikke noget for John - specielt ikke, hvis man ikke må fotografere, og de der lejdere kan han nok slet ikke klare, desværre.

eKirsten sagde ...

Hæ, hæ, Ellen, der skal vist lige en præcision til med de briller :)
Og Pia: Jeg håber, I får lige så dejligt vejt, som vi havde.