mandag den 27. november 2017

Violet strik


Jeg har kreeret endnu en klud. Faktisk er det et stykke tid siden, den kom på Ravelry, hvor den fik en fin modtagelse, og hvor opskriften også kan hentes, både på dansk og engelsk.

Kluden har jeg kaldt Pjaske Addis, opkaldt efter Yrsas kat, der er noget af en vandkat. Jeg synes, mønsteret med nogen god vilje godt kan minde om vandsprøjt.

Addis at the table
Addis sidder med ved bordet

Så har jeg også fået det første resultat af de fantastiske garner, jeg købte i Hamborg sidste år. Det blev - måske ikke helt uventet - et par pulsvarmere.


Garnet er Enchant fra Skein Queen, alpaka, silke og cashmere. Og mønsteret hedder My Cup of Tea Mitts, men jeg har kun brugt strukturmønsteret. Resten er, som jeg plejer at strikke mine pulsvarmere.

Der er garn nok til endnu to par - eller måske til ét par med dobbelt garn, jeg har ikke helt besluttet mig.

3 kommentarer:

Ellen sagde ...

Jeg kunne selvfølgelig bare strikke et par for at finde ud af det selv, men ...
Hvad er fidusen ved fingerløse vanter? Fryser man ikke på fingerspidserne, med 'smitning' af hele hånden til følge? Eller hvad? Er det lidt lige som en vest, at hvis man er varm på ryggen og maven, kan man have bare arme selv i ret koldt vejr?

Mosekonen sagde ...

Skøn klud du har lavet og jeg er da helt vild med navnet. Pulsvarmere er jeg selv stor bruger af og mine børnebørn har også fået nogen. De bruger dem, når det ikke er meget koldt, men de nyder at have de små pilfingre fri, når de kan.

eKirsten sagde ...

Ja, Ellen, jeg tror, det er lidt den samme effekt som med en vest. Jeg bruger stort set altid pulsvarmere, når det ikke er alt for koldt. Somme tider bruger jeg dem også indendørs.
Dejligt, du kan lide klud og navn, Mosekone.