søndag den 1. oktober 2017

Å Æ Ø

Sommerhuset og Annetts overlækre cardigan,
Annett har fotograferet
Overskriften er på jysk, oversat til "almindeligt" dansk betyder det "på øen". Det er også navnet på det sommerhus, Annett somme tider er så heldig at låne og somme tider inviterer os med i.

Øen er Fanø. Måske min yndlingsø. Muligvis er der andre øer, der kommer op på siden af den, men der er ikke nogen bedre.

Nu har vi jo efterhånden været der nogle gange, så denne gang havde vi også tid til bare at hygge.

Annett har også taget dette

Her sidder vi på terrassen inden aftensmaden med strikketøj, drinks og fuglebøger og floraer for at forsøge at identificere de fugle og planter, vi har set på dagens travetur. Var det hyggeligt? JA!!!!

Det er heller ikke så dårligt, når der står en ung råbuk og kigger ved bækken, når man står op:


Eller at hilse på en næsten tam ræv i nærheden af skovlegepladsen mellem Rindby og Sønderho:


Vi hilste også på flere af de katte, vi kender fra tidligere, men kattene må hellere få deres eget indlæg.

Som altid var der også en del stære, der hilste farvel. Man kan altid høre deres livlige kvidren, også selv om der ikke var mange nok til at lave sort sol opvisning. Det skal man vist lidt sydligere for at overvære. Men små flokke strikkefugle så og hørte vi.


Jeg kalder dem strikkefugle, fordi deres prikker meget ligner retmasker. Klik eventuelt på detalje-billedet for at se det større.

For resten var der da også strikkefestival, mens vi var på øen. Festivalen lignede sig selv, måske dog med endnu flere deltagere.


Kan man forestille sig noget mere afslappende end at sidde på terrassen på Fanø Krogård, drikke kaffe og spise kage og se på dem, der slæber af sted med dagens udbytte? Og ikke mindst glæde sig over, at vi har flere dage endnu på øen.

2 kommentarer:

Ellen sagde ...

Det var en god reklame for Fanø. Jeg har i flere år talt om at tage mig sammen til at leje et sommerhus derovre i festivalugen. Så skulle John med, ikke fordi jeg tvinger ham med til strikkefestivallen, men der bliver jo også tid til alt muligt andet. Lige som I havde, og jeres aktiviteter lyder som den rene hygge inden døre og ude i naturen.

eKirsten sagde ...

Jamen, der er bare så dejligt, jeg synes, I skulle få gjort alvor af at leje det sommerhus.
Vi snakkede om, at der i år var flere mænd end sædvanligt i gaderne under festivalen, og der foregår faktisk også en hel del, der (også) henvender sig til mænd. Sælsafari, selvfølgelig, byvandring med romsmagning i Sønderho, østersture, skrønetur i Nordby m.m. Østers må man vel endda gerne spise på LCHF-kuren :)