søndag den 5. juli 2015

Feriedage

Vi har haft Dorthes niece, Benedikte, på feriebesøg, så der skulle selvfølgelig opleves noget. Det var også feriedage for os.

Selv om det ligger tæt på - eller måske netop derfor - har vi aldrig før besøgt Fængsels- museet i Horsens.

Det gjorde vi nu. Vi gik først lidt rundt på egen hånd og var bagefter med på en af de guidede ture.

Det var spændende og tankevækkende, og der er basis for flere besøg, for vi nåede overhovedet ikke det hele.

En anden dag var vi i Flensborg, men vi så ikke vægmaleriet på fotoet, for det hus, det var malet på, er revet ned. Mon de sætter malerierne op igen?

Jeg fik imidlertid ikke taget nogen billeder den dag, så jeg fandt det gamle foto frem. På sin vis passer det også meget godt, for vi skulle ikke noget bestemt, så vi gik mest rundt og kiggede på huse og nød byen.

Dog skulle vi på konditori med den kageinteresserede Benedikte. Vi gik den fine tur langs fjorden ud til Marien-Café og tilbage igen efter rigelig indtagelse af kaffe og tyske tærter, som på Marien-Café er lettere, end de umiddelbart ser ud til.

Ingen ferie uden dyr - heldigvis havde Benedikte selv ønsket at komme til Aqua i Silkeborg. Vi har ikke været der i mange år, men vi synes, det er blevet mere spændende med årene. Sidst vi var der, var der unægtelig mest akvarier. Der er også kommet nogle dygtige dyreguider, og vi havde stor fornøjelse af de forskellige fodringer.

Nu var der storke - med unger


...vildsvin - også med unger


...og minsandten om ikke også vaskebjørnene havde unger, selv om det vist nok er mor vaskebjørn, der er på billedet


Vaskebjørnene og odderne konkurrerer om at være de mest underholdende og charmerende, men denne gang vandt vaskebjørnene. Især da de gik på krabbejagt i vaskebaljer.

2 kommentarer:

Ellen sagde ...

Jeg er ret vild med disse utrolig livagtige vægmalerier, man kan se forskellige steder. Nogle gange skal man se rigtig godt efter for at se, om det er virkelighed eller kunst.

eKirsten sagde ...

Præcis sådan havde jeg det med de her malerier, da jeg så dem første gang.