torsdag den 27. februar 2014

Strik til den store guldmedalje

Nå, det er mere en smart overskrift end den skinbarlige sandhed, men jeg fik i hvert fald strikket mange masker under vinter OL.

Det skulle jo være noget, som ikke krævede den helt store koncentration, så nu har jeg flere næsten færdige eller halvfærdige projekter liggende. Stoppet, hvor jeg skulle begynde at bruge hovedet. Jeg må se at komme videre med dem.

Jeg har bare meget mere lyst til at fortsætte med de bordservietter, jeg begyndte på under legene.

Det er SÅ afslappende strik, og jeg synes, det mønster, jeg har fundet på Ravelry - det hedder Twisted Trails - er både velegnet og fint af se på.

Garnet er billigt bomuldsgarn fra Netto. Bomuld til servietter skal ikke være alt for fint, synes jeg. Hverken merceriseret eller for blødt.

Jeg blev også færdig med et bestillingssjal, og jeg fik prøvestrikket en opskrift på en babyundertrøje/vest, jeg selv har lavet med udgangspunkt i den "sædvanlige" model. Opskriften fylder adskillige sider. Jeg er blevet præget af alle de amerikanske opskrifter, jeg læser, hvor alt er pindet ud i de mindste detaljer, så sådan er min opskrift også blevet. En slags strik for dummies :-)

Jeg lægger opskriften på bloggen inden alt så lang tid. Det bliver et alenlangt indlæg. Helst ville jeg lave en PDF-fil, men så vidt jeg kan finde ud af, skal man betale for programmet, og det gider jeg ikke.

1 kommentar:

Rie Sauer sagde ...

Hold da op hvor er de servietter flotte.