torsdag den 4. august 2011

Hverdagsluksus

For et par måneder siden skiftede vi alle vores håndklæder ud og nej, hvor er det lækkert.

Vi har nok haft de samme håndklæder i over 30 år, og de var da ikke slidt op, så vi havde ikke tænkt på at investere i nye. Men lige pludselig blev jeg voldsomt træt af dem. De var unægtelig blevet noget stive, og det var også, som om de ikke kunne blive rigtigt rene. I hvert fald gik der kun ganske kort tid efter vask, før de så ikke bare snavsede, men MEGET snavsede ud.

Vores badeværelse er et rigtigt 70er-badeværelse med brune fliser og klinker og - heldigvis - hvid sanitet. Vi kan faktisk godt lide det. Bl. a. bliver klinkerne overhovedet ikke glatte, når de er våde; det sætter vi stor pris på. Vi har alligevel seriøst overvejet at få det hele renoveret, men har opgivet det indtil videre. Vi synes, det vil være synd for misserne med alt det spektakel, der vil blive.

Men nye håndklæder kan gøre underværker, skulle jeg hilse og sige. De gamle var i pink og lidt orange - de nye har vi valgt i turkise nuancer, der er mere grønlige end blålige. Lidt forskelligt interiør blev også skiftet til turkis, og pludselig ser vores badeværelse helt anderledes ud.

Jeg mangler bare at få malet et lille skab, og så krydser vi fingre for, at badeværelset holder lige så længe som misserne.

Ingen kommentarer: