fredag den 28. maj 2021

Årets pinsecamping

...blev en temmelig våd omgang.

Vi var på Sandersvig Camping ikke så langt fra Christiansfeld. Det blev noget klaustrofobisk at opholde sig i hytten hele tiden, så vi kørte nogle ture, men landskaberne er unægtelig også kønnere, når det udendørs brusebad ikke er i gang.

Der var en del dyr i tilknytning til pladsen. Jeg var gået hen for at se på dem på et tidspunkt, hvor der var et stop i regnvejret. Det begyndte imidlertid at sile igen, men det gad gederne (eller var det i virkeligheden får?) ikke, så de skyndte sig ind i deres hus.


Svanegæssene havde vist ikke noget mod regnen, og de havde heller ikke noget mod det mudder, det efterlod.


De havde ellers flotte orange fødder.

Det regnede dog ikke hele tiden. Lørdag morgen gik jeg ned til stranden forbi en lille skov med nogle imponerende høje bøgetræer.


Mit billede yder ikke de ranke og meget høje stammer fuld retfærdighed, men man kan da se fordelen ved det våde vejr, der har været - der er simpelthen så grønt overalt. Søndag eftermiddag og aften fik vi endda solen at se.

1 kommentar:

Ellen sagde ...

Svanegæs? Det er nyt for mig.
Ja, fordelen ved den megen regn er den voldsomme frodighed, som ses overalt. Det kan kompensere en smule for væden, men at være på campingtur i pinsen har ikke været den ultimative oplevelse!