lørdag den 30. december 2017

Citater om katte #41

Man kan give afkald på meget her i livet, men ikke på katte og kalendere.
UkendtDet er vist at tage munden for fuld, men det var nu nogenlunde sådan, jeg følte det, da vi onsdag før jul var på vores årlige juletur til Flensborg. Bl.a. for at købe kalendere, og jeg må jo indrømme, at jeg er blevet lidt afhængig af Der literarische Katzenkalender.

Vi plejer at være tidligere af sted, og jeg var alvorligt bange for, at min kalender var udsolgt. Her i landet bliver mangt og meget udsolgt lang tid før jul, synes jeg. Men ikke i Flensborg. Allerede i den første boghandel fandt jeg min kalender. En sten faldt fra mit hjerte, og jeg var sikker på, vi ville få en god dag.

Det fik vi også. Vi fik endda også vores yndlingsstolle - uden nødder og mandler, men med rom. Heller ikke udsolgt! Og Dorthe fik også sin yndlingskalender, dog ikke i den første boghandel.

Der literarische Katzenkalender er åbenbart så meget en institution i Tyskland, at man kan læse om den på Wikipedia. Nå ja, hvem som helst kan selvfølgelig oprette et Wikipedia-opslag, så det skal man nok ikke lægge for meget i, og opslaget er da heller ikke opdateret.

Citatet er hentet fra reklamepostere og -bogmærker for kalenderen, og det er sandsynligvis forlaget, der har fundet på det.

3 kommentarer:

Mosekonen sagde ...

Kigger lige indenfor hos dig, for at ønske dig et godt nytår.

Kirsten Kaae sagde ...

Tak og i lige måde.

Barwitzki sagde ...

Der Literarische Katzenkalender... hyggelig... takk for tip :-)))
Godt nytt år - jeg ønsker deg. Beste hilsener fra Viola