mandag den 11. september 2017

Lune Lundeborg

Vi har lige været på en uges ferie i Lundeborg på Østfyn, hvor vi boede i et hus med udsigt til Storebælt og Langeland. Den udsigt nød vi rigtig meget.

De fastboende har tydeligvis humor. Vi havde megen fornøjelse af en tur gennem byen, hvor vi fandt en masse beviser på fynsk lune. Her kommer nogle eksempler:

Det manglende led kunne beskues i nærheden.
Det havde vist været udsat for en ulykke,Til højre: Er træet mon blevet stranguleret med livremmen? Eller kunne det være personen, der er blevet kvalt - eller er det bare mig, der er for morbid?Der var en del yarnbombing, men de broderede indslag var endnu sjovere.

Måske var den her min favorit

Gad vidst om der faktisk ligger en hund begravet bag hækken?

Lundeborg er en lillebitte by med nogle huse, to campingpladser og en fin, lille havn, hvor der også er lidt havnemiljø.

Byen er så lille, at man skal gøre sig megen umage for at fare vild,
og så lykkes det nok ikke alligevel.
Men derfor kan man jo godt have fine vejskilte
Det er umuligt at bruge ret mange dage i Lundeborg, hvis man ikke lige vil ligge på stranden (jo, det var faktisk vejr til det nogle dage!) eller drikke øl på havnen, men der var ikke langt til Svendborg, og i det hele taget er Fyn ikke så stor, så det blev ikke nødvendigt at kede sig.

2 kommentarer:

Ellen sagde ...

Fnis :-)
Jeg har ligget på en campingplads ved Lundeborg, men det er over 25 år siden, og enten havde de ikke den samme humor dengang, eller også lagde jeg ikke mærke til den ...

Mosekonen sagde ...

Har aldrig været der, men tak for lille tur med rundt, hvor du dine øjne ser sjove ting. Du fik smilet frem på denne lidt grå morgen :)