mandag den 21. december 2015

Årets bedste...smykke

Mit bedste smykkeindkøb i 2015 er et vedhæng i rav og træ.

Jeg fandt det i Mygdalhus, et udstillingssted i Mygdal, som vi næsten altid besøger, når vi er nordpå.

Mit hjerte er lavet af en af de faste udstillere, Andreas Wörner, fra Rav-Værkstedet. Det ligger også i Mygdal, så vi smuttede lige derover for at se, om der skulle være et endnu bedre der.

Det var mod bedre vidende, for jeg vidste udmærket, at det ville der ikke være, og det holdt også stik. Der var andre rav & træ-hjerter, men den første forelskelse forblev den største.

Jeg synes, hjertet er et rigtigt sommersmykke, essensen af vestkyst og Vesterhav - rav og drivtømmer. Måske er det ikke drivtømmer, men det forestiller jeg mig. Innovativt.

Foto: Kirsten Sonne.
Billedet er lånt fra hendes hjemmeside.
Det er mit næstbedste indkøb også.

Det er et armbånd med neonorange akrylstykker og små grønne glasperler holdt sammen af et ossobucu-ben.

Det er Kirsten Sonne, som jeg før har købt smykker hos (blandt andet da hun for nogle år siden gæsteudstillede i Mygdalhus), der har lavet armbåndet. Hendes smykker ligner ingen andres. Mit armbånd er et af de mere afdæmpede.

Jeg havde set det på nettet, men havde overvundet fristelsen til at købe. Det gjorde jeg ikke, da jeg så armbåndets intense farver in natura på Trapholts julemarked.

Det lyser vildt flot op sammen med mine kedelige vintergarderobefarver, og det har næsten ikke været af min arm, siden jeg købte det.

2 kommentarer:

Ellen sagde ...

Så fik jeg lokaliseret Mygdal, et navn, som jeg kun kender i forbindelse med statsminister Madsen-Mygdal :-)
Du har nu et meget smukt hjerte! Det er simpelthen så flot - kan godt forstå, du faldt for det.
Armbåndet kan jeg godt se må være flot sammen med gråt eller sort - det er ikke lige et, man ser hver dag.

eKirsten sagde ...

Ja, og sammen med mørkeblåt og petroleumsfarvet. Min tandlæge lagde også straks mærke til armbåndet. "Har du selv lavet det"? (hvor hulen skal ? være - før eller efter anførselstegnet? - begge dele ser forkert ud, synes jeg) spurgte hun. Det var jeg knap så tilfreds med, selv om det helt sikkert var pænt tænkt.
Jeg kan bedst lide smykker, der ikke kan købes hos enhver guldsmed.