søndag den 20. juli 2014

Flere danske sommerbær

Årets plakat var bare flot
Er kirsebær lige så delikate som jordbær? Jeg tror det, i hvert fald når det drejer sig om kirsebærrene på Kertemindes kirsebærfestival.

Festivalen lignede stort set sig selv. Dog måtte vi lede lidt efter kirsebær softicen. Inden vi fandt den, nåede vi at smage kirsebær milkshakes, og de var slet ikke et dårligt substitut.

Vi fik købt vores nødder og vores parmesan - og selvfølgelig kirsebær! Favorit chokoladen (én af dem), Friis-Holm, var desværre ikke at finde, selv om de stod på udstillerlisten. Summerbird var der, men det er jo ligesom ikke det samme. Jeg må klare mig uden Friis-Holm chokolade endnu et år.

Også som sædvanligt var vi på Johannes Larsen Museet.

Syberg dynastiet var emnet for sommerens særudstilling, og det var en udmærket udstilling.

Derimod var kirsebærkurvene i år en noget tynd kop te, men det betød så, at vi havde tid nok på museet, selv om vi kom temmelig sent.

Et af de store træer i haven, vist nok en morbær og i hvert fald ikke et kirsebær, var alligevel blevet til et kirsebærtræ.Vi har stadig lidt af gårsdagens bærindkøb tilbage.

I Kerteminde siger de, at kirsebær smager allerbedst på festivalen, men vi synes nu, at de smager fantastisk også i vores hus og have. Så længe de(t) varer.

1 kommentar:

Den gamle krage sagde ...

Kirsebær....
Fås der noget skønnere????