torsdag den 6. februar 2014

Katteopdatering

Jeg blev noget bekymret, da jeg så, at Lilits nye diætmad er små kugler. Hun plejer bedst at kunne lide store. Men mine betænkeligheder blev gjort til skamme. Til alt held vil hun godt spise de små kugler. Vi har nu også en mistanke om, at hun godt kan lide somme tider at få noget nyt, hvilket vist er ret usædvanligt for katte, men denne gang skal hun altså bare fortsætte med det her foder.

Hendes sår ser rigtig fint ud, og hun har ikke gnavet ret meget i trådene. Det er lige ved at klæde hende med det lille grønne broderi.


På billedet ligger Sarantoya og snupper sig en lur. Hun plejer ikke at ligge på denne måde, men jeg syntes, det så sjovt ud, så jeg skyndte mig at forevige situationen.

Det går ikke glat med hendes skift til ny kost - i hvert fald tror vi, det er kostskiftet, der har givet problemer. I modsætning til Lilit er hun ikke kræsen, når det bare drejer sig om tørkost, men i går kastede hun op flere gange, og det er ellers meget sjældent, det sker for hende. Vi gætter på, at hun måske ikke kan undvære fibrene i den sædvanlige slankekost. Den er vi foreløbig vendt tilbage til, og der har ingen opkastninger været i dag. Nu må vi have lagt en ny strategi for hende.

1 kommentar:

Den gamle krage sagde ...

Dine katte er så smukke!