mandag den 8. december 2008

Ferie slut dut

Vores decemberferie er slut! Arbejdet kalder igen - dog heldigvis med en sen vagt i dag, så det er en blid start - men jeg burde faktisk have endnu en uges ferie, for jeg fik ikke købt mere end en enkelt julegave. Og hvornår skal der nu blive tid til det?

Nå, vi fik i hvert fald hygget os godt og grundigt. De sidste dage var vores veninde fra Biblioteksskolen, Lise, på besøg, og lørdag tog vi alle til julemarked i Flensborg.
De er godt nok gode til julemarkeder og
-hygge, de tyskere. Selv om det var den 6. december, så flokkedes de (sammen med masser af danskere og en del svenskere) ved alle boderne med punsch. Vi skulle selvfølgelig også smage, og den var god og STÆRK, skulle jeg hilse og sige. I hvert fald kunne det godt mærkes for sådan nogle som os, der ikke er vant til at drikke ret meget alkohol.

Hvordan det efter punschen lykkedes mig at lade være med at prøve de limegrønne Bubetti-støvler, er en gåde. Måske havde prissedlen noget med det at gøre.

Til gengæld gik vi lidt amok i en boghandel. Nej, på trods af min nye interesse for tysk litteratur er jeg ikke begyndt at læse tyske bøger på originalsproget - mine tyskkundskaber er nærmest ikke-eksisterende. Men de har bare så mange lækre kalendere. Jeg vaklede længe mellem en Dennis Hopper-kalender og en fotokalender med bjørnemotiver. Bjørnene vandt - lige som sidste år!

1 kommentar:

Irene sagde ...

De ser skønne ud - de støvler, men også de røde ved siden af :-) Fatter ikke, at du kan være så standhaftig :-)