tirsdag den 1. juli 2008

Ankum's Pride

Ankum's Pride
Originally uploaded by cats_in_blue

Næsten alle vores storkenæb har nu blomstret. Mange er selvfølgelig i blomst endnu, de seneste storkenæb, jeg har købt, har alle været med meget lang blomstringstid. Den eneste, der endnu ikke har blomstret, er den nyplantede Blue Star.

Nå ja, Orion har heller ikke blomstret. Jeg troede, den var død sidste år i en tørkeperiode, men der er faktisk nogle få blade, så måske overlever den. Men der kommer nok ikke nogen blomster i år.

Ankums Pride er den seneste, der er kommet i blomst. Det er en meget lille storkenæb, en af de mindste - hvis ikke den mindste - i vores have. Den er nok kun omkring 5 cm høj.
Jeg synes, den er køn. Minder lidt om en lidt krøllet pigekjole.

Jeg kunne godt tænke mig nogle helt lave blå storkenæb også, men har ikke fundet nogen desværre. Endnu!

2 kommentarer:

Birgit K. sagde ...

Geranium 'Brookside' Storkenæb 35 70 cm Blå 6 - 7 Sol - halvskygge Planten står som en stor blå sky i en meget lang periode. Blomsten 4 cm i diam. prøv at se på dette link:http://www.thyboesmindestauder.dk/ Jeg leder nemlig også efter de der søde lave blå storkenæb ;-) Hav det godt i haven :-)
Vh Birgit K.

eKirsten sagde ...

Tak for tippet!
Faktisk har jeg haft en Brookside, og jeg tror også, jeg vil have den igen, for den er rigtig fin. Den første blev desværre kvalt af en hosta.
Kender du Jolly Bee? Den er godt nok ikke helt lav, den er nok omkring 50 cm. Den har en meget fin blå farve og ekstremt lang blomstring.
Hvis jeg får kendskab til nogle helt lave blå, skal jeg nok give dig besked.