fredag den 31. august 2012

5 års jubilæum

Min blog fylder 5 år i dag.

Den startede som et projekt på arbejdet, men ret hurtigt fandt jeg ud af, at jeg for min egen skyld ville fortsætte med at blogge også efter projektets afslutning. Jeg bruger bloggen lidt som en dagbog, skriver mest om de gode ting, der sker, og om ting, jeg gerne vil huske.

På de 5 år er det blevet til 414 indlæg. Der er 3 faste læsere, hvilket i sammenligning med andre blogs ikke er noget at prale med, og Blogger siger, at der har været 20380 sidevisninger. Det mest populære indlæg er uden tvivl opskriften på babyundertrøjen. Hvis jeg vil have flere besøgende, må jeg lave nogle strikkeopskrifter :-)

Bør man fejre det - hvordan? Jeg kan se, at det er populært at lave giveaways, som det så smukt hedder, men det har bloggen vist for få læsere til, og jeg har heller ikke lige fundet på noget velegnet.

Jeg har også tænkt på at lave endnu en blog, men jeg har ikke lige tænkt færdig.
Kan jeg i det hele taget finde på et velegnet billede at sætte på? Nå, det bliver mit yndlingsbillede af guldklumperne, som jo også er en vigtig ingrediens i bloggen. Hvis jeg ellers har lavet mine etiketter - eller tags - ordentligt, så har det ikke tidligere været vist her på bloggen.

Sarantoya er forrest, Lilit holder om hende

2 kommentarer:

Rie Sauer sagde ...

Hej Kirsten.
Til lykke med dagen skulle man vil sige:) Bliv endelig ved med at blogge. Jeg synes, det er en god blandning af strik, katte og steder i har besøgt. Forøvrigt er jeg vild med dine billeder........Ja, og de to tøser.
Kh. Rie

inger sagde ...

Kære Kirsten
Jeg læser altid boggen også Dorthes, så jeg er fast læser, men jeg er måske regnet med.
Kærlig hilsen Inger