mandag den 8. maj 2017

UPS!!!


Så gik det galt. Med garnlageret. Det blev lige pludselig forøget med knap 3900 meter, næsten lige så meget, som jeg indtil nu har strikket i år.

Anledningen var ophørsudsalg hos Emooto. Alle garnpriser er reduceret med 50%, også et af mine yndlingsgarner og et, som jeg tror, kan blive det.

Begge er fra Permin. Det, jeg kender, er Scarlet, der er sammensat af 58% hør, 26% viscose og 16% bomuld. Jeg synes, det er lækkert at strikke af, og det giver et fint resultat. Jeg har et stykke tid tænkt på at lave noget i de blå nuancer, så med den store prisnedsættelse kunne jeg ikke styre mig.

Det andet garn er Elvira, som er lavet af 42% bomuld, 40% silke og 18% hamp. Det er de grå, brune og naturfarvede nuancer i den ene side af billedet, de øvrige, lidt blanke, er Scarlet.

Jeg har noget bestemt i tankerne med Elvira-garnet, faktisk til mig selv for en gangs skyld, men jeg mangler en enkelt farve, som ikke findes i Elvira, så måske bliver det alligevel noget andet. Det haster ikke, jeg er i gang med adskillige andre projekter, som det hedder i nutids strikkesprog. To af projekterne er bestillinger, hvor garnet er indkøbt til formålet, så de gør ingen indhug i det bugnende lager.

Faktisk synes jeg, jeg kan høre strikkepindene kalde lige nu.

4 kommentarer:

Mosekonen sagde ...

Dejlige farver du har valgt og jeg må indrømme, at linket sendte mig ud på en vej med mange fristelser, men kom ud fra siden igen, uden at handle :)
God aften til dig

eKirsten sagde ...

Stærkt gået! Du har tydeligvis mere selvkontrol end jeg. Også en god aften til dig.

Ellen sagde ...

Også mine yndlingsfarver - elsker de lidt støvede blå (og søgrønne) farver. Faktisk er jeg lige selv faldet i vandet og har købt tynd merinould til endnu et Find Your Fade, men denne gang til mig selv.
God fornøjelse - hvad end du finder ud af med garnet :-)

Anonym sagde ...

Drops garn (garnstudio) er norsk- nordeuropas største garnfirma.Det ligger i Oslo.De har stor omsætning der gør garnene billigere .Al merinogarn kommer fra fritgående merinofår i Sydamerika.Det er økotexet og uden mulesing.Gå ind på www.garnstudio.com se under tips og hjælp (faq garn).Under hver garnkvalitet står de samme oplysninger.

Brit