torsdag den 14. juli 2016

Travl sommer

For over en uge siden kom vi hjem efter to uger på Bornholm. Der skal nok komme nogle indlæg om det (tror jeg da), men jeg har ikke haft tid endnu. Det er ikke, fordi jeg mangler billeder. Jeg tog mellem 500 og 600.


Vi boede i Gudhjem, hvor min søster og hendes mand har en ferielejlighed, som vi lånte. Jeg elsker den udsigt mod Gudhjem, som jeg tog ovenstående billede af, og som man kan se, når man kører fra Tejn mod Gudhjem.

Jeg tog også et billede af udsigten, sidst vi var på Bornholm for otte år siden, men nogle af mine billeder fra den gang forsvandt, vist nok fordi vores computer pludselig holdt op med at virke, og jeg ikke havde fået taget backup af alt. Det må jeg have gjort denne gang, men foreløbig er alle fotos på både hukommelseskort og pc.

4 kommentarer:

Ellen sagde ...

Hvor er det flot! Det ser helt sydlandsk ud med klipperne og husene på dem ... forstår godt, du holder meget af den udsigt :-)
Backup er vigtigt! Undtagen når den går galt, hvilket den gjorde for mig efter sommerferien 2015 - jeg mistede et halvt års billeder :-(

Stegemüller sagde ...

Hej

Jeg har fundet dig via Ellen, så derfor kigger jeg lidt med her.

Det er et rigtig dejligt billede af Gudhjem. Bornholm er i det hele taget et meget smukt sted. Jeg boede der fra 1978 - 1980, men da var jeg barn, og så sanser man naturligvis ikke naturens skønhed.

eKirsten sagde ...

Det er rigtigt, man er ikke særlig opmærksom på noget så selvfølgeligt som den omgivende natur, når man er barn. Det betyder dog ikke, at man ikke kan savne den som voksen.

Jeg har også mistet backup, da den harddisk, jeg havde anvendt til formålet, gik i stykker. I virkeligheden burde man have backup af backup'en også. Seler og livremme i flere potenser, men det kan måske også blive for meget.

Pia sagde ...

Bornholm er en dejlig ø. Jeg har været der nogle gange. Sidste gang sidste sommer. Vi nyder den sydlandske natur, som ikke findes mage til andre steder i vores lille land.