onsdag den 6. november 2013

Årets sidste ø-ferie

...ja, sidste ferie i det hele taget i år gik til Rømø.

Vi arriverede dagen efter mandagsstormen, så jeg troede, jeg skulle finde mit første stykke rav, men det havde jeg ikke held med.

Til gengæld så vi masser af fugle - til min store fornøjelse især gæs. Mange større og mindre fugleflokke, men sort sol så vi desværre ikke.


Når man ser billedet i fuldt format kan man godt se, at det er bramgæs, men det er noget lettere at identificere dem på billedet, hvor de fouragerer på en eng.


Derimod er jeg ikke sikker på, hvad det er for nogle, der letter på billedet herunder. Det er i hvert fald ikke gæs. Måske hættemåger.


Vores ferievejr var meget blandet - blæst, sol, regn og den sidste dag nærmest vindstille og meget smukt. Fra vores fine feriehus kunne vi følge både vejrets skiften og tidevandet. Spændende!

Færgen til Sild i mindre godt vejr.

Udsigt fra vores feriehus. Vi er midt mellem ebbe og flod.
Klik på billedet, så kan du se gæs også her.

2 kommentarer:

Rie Sauer sagde ...

Hej Kirsten.
Helt vidunderlige billeder som altid. Det er sjovt at jeg dette efterår er meget fokuseret på himlen, dens farve, skyerne osv. Har ellers altid bare opfattet efterårshimlen som kedelig grå.
Dine billeder er jo beviset på at selv en himmel om efteråret kan være smuk. Kh. Rie

eKirsten sagde ...

Tak for rosen til mine billeder, Rie. Du har ret, når man tager sig tid til at kigge på efterårshimlen, så er den slet ikke så kedelig.