søndag den 10. marts 2013

Første udflugt

i år gik til København på den indtil nu flotteste forårsdag i onsdags.

En lovende dag fotograferet fra bussen

Vi var tidligt af sted, denne gang med bus 888. Det var hurtigt, bekvemt og rimeligt i pris, så det prøver vi nok en anden gang. Oven i købet var der kommet en Baresso på færgen, så vi kunne få en ordentlig kop kaffe, og det satte vi pris på kl. 7 om morgenen efter at have været oppe i flere timer.


Næste kop kaffe - som faktisk også blev dagens sidste - fik vi hos min niece. Vigtigere end kaffen var dog, at hendes 4 måneder gamle Emilie var så venlig at vågne op, så vi kunne få set hende.

Hun kan allerede lege med maskemekanisk legetøj med lyd. Kvik tøs! Det er min niece Katrine, der har fotograferet.

Jeg fik afleveret en lille kjole, Snedronningen, strikket i Isager Alpaca 2. Den er for stor til Emilie endnu, men jeg tror nu ikke, den er en størrelse 1 år, som opskriften mener. Snarere 9 måneder.

Den var for resten dejlig at strikke, og det er en god og tydelig opskrift. Den findes i bogen Snedronningen - og andre strikkede historier af Marianne Isager.

Når vi ikke fik mere kaffe den dag, var det, fordi vi sidst på eftermiddagen drak the (med h!) hos den gamle hæderkronede thehandel, Perch.


Jeg har i tidens løb købt en del te hos Perch, men ikke tidligere prøvet deres tesalon.

Det er oplagt at sammenligne med den bedste tesalon her i byen, nemlig Simply Tea. Perch har et - efter vores smag - mere interessant udvalg af te, men Simply Tea's scones er bedre, så det må vist nærmest stå uafgjort.

Den gode te gjorde, at vi ikke havde lyst til mere kaffe - og heller ikke te - den dag. Ikke engang på vej hjem i toget.

Ingen kommentarer: