lørdag den 15. september 2012

Katte i Holbæk

Vi har været på en lille ferie i Holbæk, hvor vi og kattene boede i en luksushytte på campingpladsen. "Luksus" betyder, at hytten er forsynet med wc og bad. Det er vores minimumskrav, men så befinder vi os også udmærket alle fire.

Ud over vores egne katte i hytten mødte vi adskillige katte i Holbæk. Ingen af dem ønskede at konversere os, men det lykkedes for mig at forevige nogle af dem.


Denne kulsorte kat fik vældig travlt, da vi kiggede på den i selve Holbæk. Det så nu også ud til, den fik øje på nogle mennesker - formodentlig dens ejere - som den gerne ville snakke med.


Ved siden af campingpladsen var der en mark. Hver eneste gang, vi passerede marken i skumringen, var en eller flere katte på musejagt. Denne røde, som også drønede af sted, da vi viste interesse, så vi flere gange.


Den sort-hvide kat boede på havnekontoret i marinaen, der ligger lige i nærheden af campingpladsen. Den havde egen indgang, og selv om den ikke flygtede ved synes af os, ville den trods alt ikke snakke med os.


Denne kønne kat traf vi ved naturkirkegården. Den må vel være blå-skildpadde-plettet med hvidt. Meget spektakulær og fin, synes jeg.

Selv om vi ikke måtte røre ved den, virkede den bestemt ikke forskrækket, og den hørte helt sikkert til hos nogle heldige mennesker. Jeg håber, de forkæler den.

Som det ses, stod den gerne model.

1 kommentar:

Rie Sauer sagde ...

Hej Kirsten.
Endnu engang dejlige billeder af dejlige modeller:)