fredag den 16. juli 2010

Mere Tønder

Tønder er selvfølgelig andet end kunstmuseet - faktisk er det en ualmindelig hyggelig by at gå rundt i.

Den er ikke uden grund berømt for sine mange fine døre. Vi havde travlt med
kameraerne, men de er kønnere i virkeligheden.

Derimod kneb det for os at finde et godt sted at spise frokost. Vi vil ikke bruge alt for megen tid på at spise, når vi har ferie, så caféer med hurtig servering passer os fint, men de caféer, vi fandt, var ikke særlig interessante. De havde alle næsten det samme menukort med Tordenskjolds soldater: Cæsar salat, stjerneskud, pariserbøf, diverse burgere...

Men vi skulle have noget, så vi dumpede ned på Torvecafeen lige over for det meget berømte gamle apotek. Lad det være sagt med det samme: Den kan ikke anbefales. Det var en sjusket og sjasket omgang, så der kommer vi ikke næste gang, vi skal til Tønder. Kunstmuseet skal vi jo højst sandsynligt besøge igen.

Et par dage før havde vi spist en decideret ringe frokost på Blåvand Kro, og vi var lige ved at tro, at man slet ikke kunne spise hurtigt OG godt i det sydlige Jylland. Vi tog heldigvis fejl, men det vender jeg tilbage til.

Billedet af det gule hus tog jeg ikke så meget for dørens skyld, men for de flotte påfuglegardiner. Hvis du klikker på billedet får du det i større størrelse, og så kan påfuglene meget bedre ses.

Den store svane så jeg fra Café Victoria, hvor vi indtog en sen kaffe, som vi syntes, vi havde fortjent efter den noget mislykkede frokost - og den var heldigvis ok.

Ingen kommentarer: