søndag den 23. november 2008

40 års fødselsdagsfest

I går var vi til en herlig fødselsdagsfest - for Beatles' Det Hvide Album, som blev 40 år. Jeg var og er egentlig mere til Stones - og en hel masse andre - end Beatles, men lige netop Det Hvide Album har jeg nu altid været meget glad for.

Det foregik i Forum i Horsens. Publikum var blevet opfordret til at klæde sig i hvidt, og det havde nok mindst 95% efterkommet. Sjovt! Da vi gik lidt rundt i byen inden koncerten, var det også tydeligt, at der var masser af andre koncertgæster. Vi havde også selv fundet det hvide sommertøj frem, og Dorthe havde endda taget et hvidt skæg (de er til salg mange steder i denne årstid :-) på. Det vakte en del opsigt.
Billedet er taget før koncerten, for som sædvanlig måtte man ikke have kamera med ind.

Selve koncerten, hvor alle 30 numre fra albummet blev fortolket af forskellige kunstnere, var vældig god og spændende. Kun én eller to skuffede, og det var påfaldende, at de unge bestemt ikke var de dårligste. Annika Aakjær havde jeg aldrig hørt om før, men hun leverede en herlig udgave af Why don't we do it in the road. Marie Frank med børnekor var også gode med Bungalow Bill, og det samme gjaldt Gavin DeGraw med Happiness is a warm gun for ikke at tale om Teiturs Mother Nature's son, men allerbedst syntes jeg om Daniel Lemmas Rocky Racoon. Nej, også operasangeren Andrea Pellegrini med Piggies er jeg nødt til at nævne.

Super koncert! De kan godt nok det der med totaloplevelser i Horsens.

1 kommentar:

Irene sagde ...

Jeg sad hjemme i sofaen og nød koncerten. Er enig med dig i at "de unge" gjorde det rigtig godt. Synes godt om Aura. Men det må have været en oplevelse " at være der".