fredag den 21. december 2007

Vintersolhverv - og julekaffe


Illumination
Originally uploaded by cats_in_blue
I år er det vintersolhverv, årets korteste dag. Derfor dette billede af af et dejligt, illumineret træ.
Jeg har nu ikke så meget imod de korte dage, holder meget af den blå time og alle lysene.

Dagen startede med årets julekaffe og afrikansk dans. Mon ikke vores gode instruktør kan blive hyret, når der næste år skal sættes fokus på sundhedsfremmende foranstaltninger?

torsdag den 20. december 2007

YouTube og 2nd life

YouTube bliver nok aldrig min yndlingsside. Måske hvis jeg selv lavede videoer, men det gør jeg ikke ret meget. Jeg prøvede det i forbindelse med Fra medarbejder til medfortæller-projektet, og syntes, at hvis det skulle se bare nogenlunde rimeligt ud, så tog det laaaaang tid. Selvfølgelig kan man være heldig lige at optage en sekvens, man ikke behøver at redigere, men hvis det også skal være interessant, så sker det nok ikke så tit.
Jeg kommer heller ikke til at se film på YouTube. Af næsten samme grund: Der er for langt mellem snapsene. Men nu er siden prøvet, og jeg kan da også godt forstå, at unge mennesker synes, det er gevaldig morsomt at se en bette video, hvor de selv er med, fra fredagens fest på Broen.
2nd life sorterede vi fra som en af de 23 ting, og det var vist meget godt, bedømt efter Gitte Barlachs foredrag. Det virker voldsomt tidskrævende at komme i gang! På baggrund af mulighederne i 2nd life vil jeg ikke bruge den fornødne tid. Jeg har nok heller ikke noget at bidrage med - hvilket Gitte gjorde klart var en forudsætning.
Jeg blev ret overrasket over indholdet på biblioteksøen. Desværre negativt. Jeg havde umiddelbart forestillet mig, at SL-biblioteket skulle henvende sig til nogle andre end dem, der benytter reallife bibliotekerne. Men det syntes jeg ikke var tilfældet. Sagt på en anden måde: Hvis der er for meget knold i nakken på reallife bibliotekerne (hvilket jeg ikke nødvendigvis synes, der er), så gør det samme sig gældende for SL-biblioteket. Nye boller på suppen ønskes!

mandag den 10. december 2007

Hockney version af Sarantoya

Jeg må have rådet bod på, at jeg ikke har andet funability på min blog end Flickr badge.
Her er så et billede af en af mine katte, der har været gennem Flickr Hockneyizer.
Om David Hockney på Wikipedia

onsdag den 5. december 2007

Karens film

Nu har jeg set nedenstående film, som altså overhovedet ikke er optaget som en film. Absolut basic, hvis man kan sige det sådan - den giver Thomas Vinterberg og alle de andre dogme-folk baghjul! Men intet anstødeligt, heller ikke i lyden.
Nu må jeg hellere gå videre med næste uges opgave.

Jeg har lagt en film på YouTube

- og den skulle gerne kunne ses her

Den er i øvrigt tyvstjålet fra Karen, som havde lånt bibliotekets kamera med hjem for at tage nogle billeder til Flickr. Nogle af dem var bare videoer, og det er en af dem, jeg har lånt. Jeg har ikke set den endnu, men jeg tror ikke, der er noget anstødeligt indhold.

mandag den 3. december 2007

Jeg har oprettet endnu en blog!

På DotBot havde vi brug for at få at vide, hvorfor anbefalerne i den grad svigter litteratursiderne. Det skulle helst være anonymt, så hvad var mere oplagt end at lave en afstemning på en blog oprettet til formålet. Så sådan blev det.
Der kan selvfølgelig blive lidt mudder i maskineriet, hvis nogen, der ikke er anbefaler, også afgiver deres stemme, men mon der er så mange uindviede, der finder frem til bloggen?
Hvis litteratursiderne ellers overlever, og bloggen skal bruges til kommunikation med anbefalerne, så skal der heldigvis gøres mere ud af layoutet - heldigvis, for det er sjovt, synes jeg, men jeg gider trods alt ikke gøre det, hvis bloggen kun skal bruges til denne afstemning.
Det er første gang, jeg for alvor har brugt et af de nye redskaber i arbejdslivet.