onsdag den 17. oktober 2007

Messenger og storkenæb

Er nu godt i gang med at lave opgaven til ting 6: Messenger. Jeg har aldrig selv chattet, så det er meget nyt for mig. Jeg må nok hellere finde nogen at chatte med også for at afprøve mulighederne. Jeg så, at man kan oprette en mappe med billeder, og så bliver det straks mere interessant synes jeg.

Måske kan man gætte af billedet i hovedet på min blog, at jeg godt kan lide storkenæb. På den ene side af vores hus er der forskellige blå (eller måske snarere violette. Rent blå storkenæb er der ikke så mange af) - og på den anden side er der pink og rødlilla. Det startede for efterhånden en del år siden - og også før det blev en trend, bilder jeg mig ind, men det passer nok ikke:-) I hvert fald var det før storkenæbsbogen udkom. Dengang købte jeg hos Helenas stauder. De er nu overtaget af en anden, men er stadig specialister i storkenæb.

De senere år har jeg især købt hos Staudefeen. Begge kan anbefales på det varmeste.

Min nyeste storkenæb hedder Sandrine, og den er bare så flot: Mørk, intens purpur med helt sort øje. Jeg købte den i juli, og den begyndte at blomstre sidst i august. Og det har den for resten gjort lige siden.

Ingen kommentarer: